Psihologia iubirii

Putem prevedea durata unei relatii? Care este evolutia dragostei pasionale? Care sunt raporturile relatiei de dragoste cu cea de prietenie?

Aici afli raspunsul la toate aceste intrebari din perspectiva psihologiei.

duminică, 22 aprilie 2012

Sex în public: 6 sfaturi de care să ţii cont ca să nu fii prinsă



O mare parte din atracţia sexului în public este fiorul pericolului. Dacă vrei să experimentezi cu partenerul tău în public cu un risc cât mai mic de a fi prinsă, vei fi nevoită să renunţi puţin la spontaneitate. Pregăteşte-te din timp şi pune în aplicare 6 sfaturi de care să ţii cont că să nu fii prinsă.





Începi cu un loc semi-public

Dacă nu ai mai făcut până acum sex în public, este recomandat să alegi pentru prima experienţă un loc public cât mai retras, în care şansele de a fi prinsă sunt minime.

Poţi alege un lift intr-o clădire sau scară de bloc cu minim două lifturi sau maşină parcată intr-o zona retrasă. Un decor încercat de mulţi sunt toaletele bine întreţinute ale unor localuri pretenţioase, dar chiar dacă ai găsit o toaletă curată şi retrasă, mirosul de dezinfectat nu este cel mai eficient afrodisiac.

Alege bine locul

Cu cât alegi un loc mai potrivit, cu atât şansele de a fi prinsă sunt mai mici. O poiană retrasă, departe de poteca turistică, poate fi o alegere bună la munte, dar pe litoral poate fi mai dificil să găseşti un colţ de plajă necirculat.

O magazie este un alt loc în care atmosfera se poate încinge cu riscuri minime, dar parcurile publice nu sunt un loc potrivit, dacă nu vrei o amendă pentru tulburarea liniştii publice sau chiar pedeapsă cu închisoarea.

Alege bine momentul

Sexul în public este cu siguranţă mai puţin riscant noaptea, dar acesta nu este singurul factor de care este important să ţii cont când alegi momentul.

În exterior, frigul poate fi suportat pentru o experienţă fierbinte, însă norii de ploaie şi tunetele sunt un semnal că nu este un moment bun. Spontaneitatea poate face experienţa şi mai erotică, însă pentru sex în public cu riscuri cât mai mici, este înţelept să-ţi planifici momentul.

Alege îmbrăcămintea corectă

Multe femei susţin că cel mai bun "echipament" pentru sexul în public este o fustă scurtă şi o bluză care se încheie în faţă cu nasturi. Poţi ridica fusta fără să o dai jos, iar dacă deschizi bluza îi oferi partenerul acces la sânii tăi fără să rămâi complet topless.

Astfel, chiar în cazul în care eşti prinsă, te poţi acoperi rapid şi poţi oferi un zâmbet naiv celui care te inoportunează: "Poftim? Ce făceam? Vi s-a părut..."

Fă-ţi un plan de acţiune

Pentru o experienţă cât mai plăcută, cu un risc minim de a fi prinsă, este important să planifici toate detaliile importante. Ai nevoie de prezervative? Lubrifiant? Dacă vrei sex la orizontală atunci cu siguranţă vei avea nevoie de cel puţin o pătură.

Poţi chiar proba hainele pe care le vei purta, că să te asiguri că se pot strânge intr-o poziţie în care nu te incomodează nici pe tine, nici pe partener. Gândeşte-te şi la poziţii şi la forma ta fizica. O cură scurtă cu comprimate de calciu reduce riscul de a avea cârcei, iar o mică încălzire te asigură împotriva întinderilor musculare.

Nu te pierde (prea mult) în moment

Sexul în public este de obicei rapid şi satisfăcător. Preludiul este redus sau sărit complet, deoarece cu cât trece mai mult timp, cu atât riscul de a fi prinsă este mai mare.

Bucură-te de moment, dar ţine cont şi de condiţiile din exterior. Pe munte, în sălbăticie, te poţi lasă în voia pasiunii, însă intr-un loc public intr-o localitate, indiferent de momentul zilei sau al nopţii, este mai înţelept să te grăbeşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu