Psihologia iubirii

Putem prevedea durata unei relatii? Care este evolutia dragostei pasionale? Care sunt raporturile relatiei de dragoste cu cea de prietenie?

Aici afli raspunsul la toate aceste intrebari din perspectiva psihologiei.

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Cum faci fata unei intalniri accidentale cu un fost iubit


De regula, despartirile nu sunt evenimente tocmai placute, nici macar atunci cand sunt amiabile. 
Iar perioada care urmeaza unei separari devine si mai ciudata daca presupune si intalniri accidentale cu fostul iubit. Cum faci fata unor astfel de situatii neplacute, afla in continuare!




1. Evita zonele pe care le frecventeaza el

Nu ar trebui in niciun caz sa eviti sa mergi in locurile tale preferate doar pentru si el s-ar putea sa fie in zona. Insa, daca iti sta in putinta sa eviti anumite locuri in care stii ca el merge frecvent, nu ezita sa o faci! La fel de bine, poti stabili impreuna cu el un plan care sa va ajute sa nu va vedeti, cel putin o perioada, pana cand lucrurile vor fi mai putin ciudate intre voi doi.

2. Gaseste noi locuri preferate

Vizitarea acelorasi baruri si restaurante in care obisnuiai sa iesi cu el nu numai ca va creste probabilitatea de a te intalni cu fostul tau iubit, dar va si rasuci cutitul in rana (pe langa faptul ca te va tine prinsa in fosta relatie). De aceea, dupa o despartire, este recomandat sa incerci lucruri noi - de ce nu ai testa si alte localuri care sa devina preferatele tale? Astfel, te vei detasa si de amintirea fostei legaturi amoroase si vei si reusi sa intalnesti oameni noi, posibili viitori iubiti!

3. Nu iesi din casa nearanjata



Daca drumurile voastre se intersecteaza inevitabil, asigura-te ca faci fata unei intalniri accidentale fiind mereu aranjata. Nu este nevoie sa pari intotdeauna ca tocmai ai iesit de la coafor - este esential sa ai acele elemente care te fac sa fii increzatoare in fortele proprii.

Poate ai nevoie doar de mascara si blugii tai preferati sau sa te asiguri ca parul iti sta mereu impecabil. Orice ar fi, nu te lasa prinsa pe picior gresit macar in perioada de imediat dupa despartire. Astfel, chiar si daca vei da peste fostul tau iubit, tu te vei simti excelent in pielea ta si nu te vei intreba la nesfarsit de ce a trebuit sa te intalnesti cu el tocmai cand nu te aranjasei deloc.

4. Fii mereu inconjurata de prieteni

O intalnire de gradul 3 cu fostul iubit poate fi gestionata mai usor cand ai grupul de prieteni alaturi. Este greu de crezut ca poti fi inconjurata de amicii tai de fiecare data cand iesi din casa, insa nu ar strica sa apelezi la sprijinul lor moral atunci cand mergi in acele localuri in care ai sanse mari sa dai peste ex-ul tau.

Intalnirea cu fostul iubit, derulata in aceste circumstante, va fi mai putin jenanta (mai ales daca ex-ul tau este insotit de o tanara domnisoara, noua lui prietena). In plus, imediat dupa, vei avea pe cineva alaturi care sa te asigure ca esti mult mai frumoasa si mai sexy decat noua lui achizitie.

5. Adopta o atitudine prietenoasa

Nu poti sa eviti nicicum o intalnire accidentala cu fostul tau iubit? In acest caz, adopta o atitudine senina si prietenoasa in cele cateva secunde in care schimbati politeturi, oricat de furioasa te-ai simti. In mod cert, el se asteapta la o atitudine ironica si amara din partea ta. Inseala-i asteptarile si pastreaza toate comentariile acide pe care ai fi vrut sa i le faci pentru prietenii tai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu